• THUISZORGDIENSTEN

  THUISZORGDIENSTEN

  Voor een betere levenskwaliteit

  VIVISOL beheert de diensten die elke dag 130.000 mensen in Europa de kans bieden om thuis een therapie te volgen door hen technologieën en zorgen ter beschikking te stellen.

  Meer 
    
 • ZUURSTOFTHERAPIE

  ZUURSTOFTHERAPIE

  Thuis zuurstof toedienen aan patiënten was destijds de eerste service die VIVISOL verleende. VIVISOL staat nog steeds aan de top op dit vlak dankzij de keuze voor geavanceerde technologieën en vernieuwende procesbeheermethoden.

  Meer 
    
 • RESPIRATOIRE SLAAPSTOORNISSEN

  RESPIRATOIRE SLAAPSTOORNISSEN

  Goed ademhalen voor een goede nachtrust

  De diagnose en de behandeling van respiratoire slaapstoornissen beperken het cardiovasculaire risico en verbeteren de levenskwaliteit.

  Meer 
    
 • BEADEMINGSTHERAPIE

  BEADEMINGSTHERAPIE

  De geavanceerde technologieën en de gespecialiseerde medisch-technische medewerkers staan garant voor een globale behandeling van patiënten met chronische ademhalingsinsufficiëntie die een beroep moeten doen op systemen voor thuisbeademing.

  Meer 
    
 • CUSTOMER CARE 24/24

  CUSTOMER CARE 24/24

  Een hartelijke en betrouwbare dienst

  De operatoren van VIVISOL zijn het hele jaar lang 24 uur per dag beschikbaar, zeven dagen op zeven.

    
 • AEROSOLTHERAPIE

  AEROSOLTHERAPIE

  Innoverende oplossingen en diensten voor de behandeling van mucoviscidose, pulmonaire hypertensie en ontstekingsprocessen aan de luchtwegen in het algemeen.

  Meer 
    
 • TELEGENEESKUNDE

  TELEGENEESKUNDE

  Een beter beheer van de thuiszorg dankzij de meest innoverende technologieën om van op afstand de patiënt op te volgen en een optimale communicatie tussen de patiënt en het bijstandsnetwerk te garanderen.

  Meer 
    

NUTTIGE INFORMATIE/NUTTIGE LINKS

 • 22/11/2022

  STHA

  VIVISOL B aangemeld als STHA-actor bij het FAGG

  Meer
 • 01/04/2022

  COVID-19

  Als zorgverlenende organisatie, volgt VIVISOL B nauwgezet de richtlijnen van de overheid op. Belangrijk hierbij is niet alleen onze medewerkers te beschermen, maar ook alle patiënten die door onze medewerkers bezocht worden.

  Meer
 • 24/01/2022

  Heb je gratis documentatie over gezondheid en ziekteverzekering nodig?

  In het kader van de redesign van de gezondheidszorgadministraties, zijn de FOD Volksgezondheid, het RIZIV en het FAGG in maart 2021 verhuisd naar de Galileelaan aan de Brusselse Kruidtuin. Het doel is om de samenwerking tussen de federale administraties bevoegd voor het gezondheidsbeleid en de ziekte- en invaliditeitsverzekering te versterken.

  Meer
Bekijk alle Nuttige informatie 

VIVISOL

VIVISOL B.V.B.A., een onderneming van de Groep Sol, is actief in de sector van de medische thuiszorgdiensten en houdt zich bezig met het beheer van medisch-curatieve thuistherapieën.
VIVISOL is dus werkzaam als ‘verstrekker van zorgdiensten aan huis’ met het doel ‘EEN BETERE LEVENSKWALITEIT’ aan te bieden aan chronische patiënten die thuis of in het kader van een comfortabele residentiële structuur worden behandeld.

VIVISOL

VESTIGINGEN VAN VIVISOL

VESTIGINGEN VAN VIVISOL

VIVISOL is momenteel werkzaam in de voornaamste landen van de Europese Unie zoals Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Slovenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Het telt meer dan 40 vestigingen.

DE GROEP SOL

DE GROEP SOL

De Groep Sol, die in 1927 werd opgericht, houdt zich bezig met de productie en verkoop van en het toegepast onderzoek naar zuivere en medische technische gassen. Daarnaast is de groep ook actief in de sector van de medische thuiszorg. SOL is op dit ogenblik een multinational die in 21 Europese landen en India actief is, een omzet van 519 miljoen euro realiseert (geconsolideerde omzet 2010) en meer dan 5000 werknemers telt.